Sijoita baarireissuista säästyneet rahat mResellin Apple-tuotteisiin!

Koko ravintola-ala on ollut murroksessa koronavirusepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Tilanne on vaikuttanut myös asiakkaisiin ja yhä useammalta on jäänyt baarireissuja väliin tai baareissa käyminen on voinut loppua kokonaan. Ehkäpä olet jopa säästänyt rahaa, kun näitä reissuja on jäänyt väliin? Jos näin on päässyt käymään, kannattaa harkita säästyneiden rahojen sijoittamista mResellin laadukkaisiin Apple-tuotteisiin! Tuotteet ovat käytettyjä, mutta mResell tarjoaa niille 12 kuukauden takuun. Näin et tule ostaneeksi sikaa säkissä ja saat laadukkaan koneen huomattavasti uutta edullisemmin! Sijoittaessasi mResellin tuotteisiin säästät siis sekä rahaa että luonnonvaroja – näin sekä oma taloutesi että luonto kiittävät!

Miksi käytetyt Apple-tuotteet kannattaa ostaa mReselliltä?

Etsiessäsi laadukkaita käytettyjä Apple-tuotteita takuulla kannattaa suunnata mresell.fi-osoitteeseen. Jos mResellin sijaan ostat käytetyn laitteen yksityiseltä myyjältä vaikkapa tori.fi-palvelun kautta, otat ison riskin huijatuksi tulemisesta. Netissä on nimittäin myyty sellaisiakin tuotteita, joita ei edes ole olemassa ja joiden myyjä katoaa kuin tuhka tuuleen heti kun on saanut maksun. Tällöin ostaja jää odottamaan tuotteen postitusta, joka ei koskaan saavu perille. Toinen skenaario on, että saat kyllä tuotteen, mutta se on aivan eri kunnossa, kuin sinun on annettu ymmärtää. Tilanne voi olla myyjän puolelta tahallinen tai tahaton, mutta sinä ostajana kannat riskin, sillä yksityishenkilöiden välisiä Apple-kauppoja voi olla vaikea myöhemmin purkaa.

MResell on erikoistunut myymään käytettyjä Apple-tuotteita ja hoitaa kaupat ammattitaidolla. Verkkokaupan myymät tuotteet on myös huollettu tehtaassa ja valtuutettu Apple-teknikko on tarkastanut myynnissä olevat laitteet ennen kuin ne on laitettu myyntiin. Verkkokauppa onkin saanut erinomaista palautetta asiakkailtaan. Esimerkiksi Trustpilotissa se on saanut 650 arvostelua ja arvosanan erinomainen. Mreselliä hehkutetaan erityisesti nopeudesta ja sujuvuudesta sekä onnistuneista toimituksista.

Ostamalla käytetyn Apple-tuotteen mReselliltä voit säästää jopa 70 prosenttia verrattuna tilanteeseen, jossa olisit ostanut vastaavan uuden Apple-laitteen. Monelle juuri rahan säästäminen onkin yksi suurimmista syistä suosia mReselliä Apple-tuotteiden toimittajana. Tiesithän, että voit myös myydä käytetyt Apple-tuotteesi mResellille ja ansaita näin vaikkapa rahaa toisen laitteen ostoa varten?

Apple-tuotteet moneen tarpeeseen

Löydät mReselliltä Apple-tuotteita moneen tarpeeseen. Esimerkiksi näppärästi mukana kulkeva läppäri on oivallinen työväline ja viihdekeskus niin kotona kuin reissussakin. Se on näppärää ottaa mukaan ja siitä on iloa vuosiksi, vaikkei laitetta ostaisikaan aivan uutena.

marinate