Turun parhaat viinibaarit esittäytyvät

Turkuun on viime vuosina avautunut useita tunnelmallisia viiniravintoloita ja -baareja. Käydäänpä tutustumassa paikkoihin nimeltä Vinho, Rica Bar, Ravintola Viinille, Viinitupa Hilarius ja Tasting Turku. Kissojen ystävä, muista myös poiketa kissakahvila Kattilassa!

Poikkea iloiseen Kissakahvila Kattilaan

Jos olet vaikka muualta päin Suomea kotoisin kuin Varsinais-Suomesta, pitää sinun käydä lomallasi myös aivan lähellä Turkua sijaitsevassa Raisiossa. Kissakahvila Kattilasta Raisiossa ei löydy laadukkaita viinejä, mutta eläinten ystäville sekä kissoja, kahvia että toisia kissanomistajia.

Keskustella voi muun muassa siitä, mitkä olisivat parhaat raapimispuut ja kiipeilytelineet kissoille. Tietoa on varmasti runsaasti tarjolla. Tänä päivänä lemmikkieläinbisnes on kaikkialla huipussaan, joten rakkaille eläinystäville on tarjolla myös kissakalusteita, tyynyjä, peitteitä, hyvää ruokaa ja leluja. Kyseisistä tuotteista sekä kissa että omistaja varmasti ilahtuvat. Kissan raapimispuut ja kiipeilytelineet löytyvät myös helposti netistä osoitteessa Zoo.fi.

Taidokkaasti valmistetut raapimispuut ja kiipeilytelineet ovat suosittu lahja kaikille kissan ystäville. Tiesitkö, että jokainen kissanomistaja saa juuri nyt uutiskirjeen tilattuaan oman tilauksensa yhteydessä 15 %:n alennuksen ostamistaan tuotteista. Tilaamalla kissallesi tai muille lemmikeille yli 50 eurolla laadukkaita tuotteita saat ilmaisen toimituksen ostamistasi tuotteista. Tiesitkö, että kissan raapimispuut ja kiipeilytelineet antavat kissalle aidon hyvän olon tunteen pitkäksi aikaa.

Kissakahvilassa vietytty aika tulee varmasti moninkertaisena takaisin mukavien kokemusten ansiosta ja olo tuntuu varmasti hyvältä myös Turkuun suuntautuneen pienen loman jälkeen. Olit sitten paikallinen turkulainen tai muuten vain kaupungissa vierailemassa, muista poiketa toisenkin kerran aidoissa turkulaisissa ravintoloissa.

Tule maistamaan ja nauttimaan ensiluokkaisista viineistä

  • Vinho

Viinibaari Vinho avasi ovensa Turussa vuonna 2019. Kaksi vuotta myöhemmin, eli vuonna 2021 baari palkittiin Star Wine List -kilpailussa. Vinho valittiin ykkössijalle kaikkein parhaimmasta viinilaseittain myynnissä olevien viinien valikoimasta. Vinho-baarissa on tällä hetkellä 140 erilaista viiniä. Vinhossa on käytössä niin sanottu Coravin-systeemi, jonka ansiosta viinipulloa ei avata eikä korkkia oteta pois.

Asiakkaille viiniä kaadetaan suoraan lasiin neulan tekemän reiän kautta. Pulloon syntyvä tyhjä tila täytetään kaasun avulla, jolloin happi ei pilaa pulloon jäävää viiniä. Tule maistelemaan ja nauttimaan paikan tunnelmasta osoitteessa Vinho viinibaari, Kuninkaankartanonkatu 8, Turku.

  • Rica Bar

Rica Bar kuuluu parhaisiin viinibaareihin Turun alueella. Rica Bar tarjoaa täydellisen viinielämyksen lisäksi myös vaahtoavaa olutta ja ensiluokkaisia cocktaileja. Rica Barissa glögit ovat erittäin suosittuja varsinkin pikkujoulu- ja jouluaikaan. Syykin on selvä, sillä vaaleaa glögiä tehdään itse paikan päällä. Suosittu Rica Bar palvelee osoitteessa Kristiinankatu 5, Turku.

  • Ravintola Viinille

Turusta löytyy paljon hyvää. Kauniin Aurajoen, Turun Linnan ja Turun Tuomiokirkon moni jo tunteekin, mutta entäpä vanhimman ja täysin viineihin keskittyneen ravintolan? Mennäänpä poikkeamaan sisään. Laadukkaita viinejä on tarjolla jokaisen makuun ja viinin seuraksi voi valita sekä herkullista tapaksia että maistuvia juustoja. Ja sitten ei kun

nautiskelemaan osoitteeseen Humalistonkatu 6, 20100 Turku!

  • Viinitupa Hilarius

Aikamatkalle kuuluisaan Kakolan historiaan asiakkaan vie Viinitupa Hilarius. Viinitupa on avoinna maanantaista sunnuntaihin aina klo 00.00. asti, jolloin tarjolla on ainutlaatuisia cocktaileja ja ihania viinejä. Viinitupa Hilarius järjestää asiakkailleen tietokilpailuja ja lautapeli-iltoja sekä kutsuu säännöllisesti elävän live-musiikin pariin. Viinitupa Hilariuksen tunnelmaa voi tulla aistimaan paikan päälle Kakolanmäelle osoitteeseen Kakolankatu 14, 20100 Turku.

  • Tasting Turku -baari ja ravintola

Tasting Turku palvelee asiakkaitaan hymyssä suin osoitteessa Leinikkikatu 2, 20740 Turku. Viininmaistelua on tarjolla etukäteen sovittaessa sekä tapahtumiin, juhliin, yrityksille ja erilaisille ryhmille. Viininmaistelutilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja ja viineistä käydään läpi kaiken muun ohella erityisesti illan viinien alkuperäinen kotipaikka ja jokaisen yksittäisen viinin valmistustekniikka. Suuren suosion saanut ravintola- ja viinibaari kutsuu paikan päälle viininystäviä ympäri Suomen. Viinien maistelu ei ole suinkaan ravintolan ainoa valtti, vaan ravintola järjestää myös viski-, tee-, olut- ja siideriesittelyjä. Tervetuloa tutustumaan!

marinate