Useat baarit ja clubit uudistuivat koronasulun aikana

Pitkien rajoitusten jälkeen ihmiset ovat jälleen päässeet nauttimaan erilaisista illan vietoista niin terasseilla, baareissa kuin clubeillakin. Se on ollut monelle enemmän kuin tervetullutta vaihtelua kotoilun jälkeen. Saa jälleen nauttia täydestä elämästä, hyvästä musiikista ja seurasta. Vanhasta kuitenkin viisastuneena, hyvää käsihygieniaa noudattaen, kipeänä ei kuitenkaan lähdetä muita sairastuttamaan.

Sillä välin kun baarien ovet piti olla hallituksen määräyksellä kiinni, niin moni ravintoloitsija päätti myös selvitä tästä kriisistä ja tehdä kiinni olemisen aikana remonttia. Mikä sen parempi tapa onkaan toivottaa asiakkaat tervetulleiksi, kun tehdä paikasta entistäkin viihtyisämpi? Ovet kun on kerran säpissä, niin aikaa riittää kaikkeen sellaiseen mikä olisi muutoin vaatinut joka tapauksessa baarin tai clubin sulkemista ja rajoitukset on purettu, niin asiakkaat ovatkin päässeet nauttimaan uudistuneesta sisustuksesta, valikoimasta ja palvelustakin. Ovet kun sai avata jälleen rajoitetusti, niin kyllä myös huomasi, että työntekijät palasivat enemmän kuin mielellään töihin.


Yksinkertaisin ja useinnopeinkin tapa uudistaa niin kotia kuin yrityksen tiloja on tapetointi. Valikoima on laaja ja valinnan varaa riittää ihan jokaiseen makuun, pitää sitten hillitymmästä tai rouheammasta vaihtoehdosta. Ja sitä valikoimaahan riittää Kotitapetti, jossa runsas valikoima aiheuttaa lähinnä päättämisen vaikeuden.

Itse kun en ole ainakaan mikään rautakauppojen ja sisustusliikkeiden tapettihyllyjen suurkuluttaja, niin arvostan suuresti sitä, että tapetit voi valita netistä ja vaikka omassa lempibaarissa istuen. Se on myös tätä päivää. Ostaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja toimituksetkin toimivat nopeasti. Siinä jos missä jää aikaa kaikkeen muuhun ja pikainen pintasilaus saa tilan jälleen näyttämään uudelta.

marinate